Ulrika Kaborn

Född: 1984

Ulrika Kaborn från Ed. Stenhård spinning instruktör som drillar många till att bli bättre under vinterhalvåret.
Även Ulrika har på senare år fastnat för charmen med cykling.
Cykeltalang som i första hand cyklar landsväg trivs inte lika bra i skogen med stubbar och rötter som på asfalten.
Ulrika kan med rätt förutsättningar åka hur bra som helst. Ulrika var även med och satte Tjejvättern rekord med SUBXX på tiden 2h40min.

Jonathan Nilsson

Född: Hemligstämplat

Jonathan är lagets yngling som kom in i Teamet under sommaren efter att på ett antal MTB race imponerat stort på flertalet inom teamet. Stor talang som startade sina första race i teamets dräkt med att spurta om pallplatserna i både Grenserittet och Ungdomsvasan. Förhoppningsvis kommer denna unga talang kunna lära sig ett och annat av de lite äldre i teamet och fortsätta sin positiva utveckling mot toppen.

Joakim Gustafsson

Född: 1982

Joakim Gustafsson från Ed. Prisbelönta entreprenören bakom Swesports och Svensk Skogsservice samt grundaren till Team Swesports.
Inriktad på landsväg men genom Team Sweports blir det även ett antal MTB-race med stort fokus på Dalslands XC på hemmaplan i Bengtsfors.
Joakim har ett driv och vinnarskalle som är få förunnat oavsett om det rör idrott eller inom näringslivet vilket många konkurrenter på cykeln kommer få känna på.

Jon Gustafsson

Född: 1987

Den gode den onde den fule i all ära men här kommer den galne!
Mannen i teamet som överlägset har bytt flest delar på sina cyklar till följd av diverse krasher, men det har aldrig hindrat honom att hoppa upp på sadeln igen.
Fysiskt fenomen som tyvärr aldrig gav längdskidorna en ärlig chans, då hade Petter Northug haft nått att bita i. Nu har han på senare år börjat satsa på cykel. Då han är i form är han en komplett landsvägscyklist med fin spurt.

Johan Hellman

Född: 1979

Johan Hellman från Kroppefjäll nu mer boende i Strömstad. Killen som vait glödhet under årets MTB säsong där han bland annat har tagit ett SM-Guld! 
En idrottstalang med fina meriter från orientering, skidorientering samt löpning som förra året (2014) börjat satsa på MTB.
Sprungit Göteborgsvarvet under 1h10m det säger en hel del om den kapacitet som finns i benen på denne man!

Stefan Hellman

Född: 1975

Mannen, myten och legenden Stefan Hellman. Han älskar 6-7 h turer i kuperad terräng i hög fart med inlagda spurter.
Helt klart teamets bergsget (med skägg och allt) på landsväg som alltid är tuff att tas med.
Sägs nu vara på väg att bygga ett riktigt cykel mekka i garaget på 120 kvm på nya gården.

Tomas Pettersson

Född: 1973

Tomas Pettersson från Ed. Evigt unga och starka Tomas har ett helt cykelstall av barn men hinner ändå hålla formen på topp.
Åldermannen som tar med massor rutin in i teamet som verkar vara en evighetsmaskin som bara fortsätter gnaga på mil efter mil. (Har ett tränings-framhjul som nu rullat nästan 12000 mil). Är en stor taktiker med mycket rutin och med fin spurt.